AQADEMY

Met trots introduceren wij de SQALE AQADEMY! De plek waar we het samen aan gaan om meer te leren. Want waarom de kennis die we in huis hebben alleen delen met onze eigen collega’s? Met die gedachte hebben we in het afgelopen jaar verschillende trainingen ontwikkeld en al op veel plekken ingezet.  

SQALE AQADEMY is geen standaard opleidingsinstituut. We bieden u trainingen aan die een combinatie zijn van theorie en onze opgedane kennis en ervaring. Toegespitst op uw organisatie en uw wensen. Niet alleen leren, maar juist ook doen. Weet u waar u concreet mee aan de slag kunt? Dan is voor ons de training geslaagd!

De trainingen die aangeboden worden in de SQALE AQADEMY zijn onder te verdelen in drie thema’s. Organisatie. Mens. Proces. Drie onderwerpen die elkaar raken.

Hieronder vindt u een overzicht van ons trainingsaanbod. Staat de door u gewenste training er niet bij of heeft u specifieke wensen,  wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden helemaal toegespitst op uw organisatie en uw wensen.

Trainingen voor heel uw team. Omdat wij geloven in de kracht van het leren met elkaar. Volledig afgestemd op uw gewenste leerervaring. Gelooft u hier ook in? Neem contact op om de mogelijkheden te verkennen. 

Contact