Dé oplossing voor opgavegericht werken binnen gemeenten

Herken je de situatie dat iedereen heel druk is maar je er geen of onvoldoende grip op hebt?! Deze training zorgt voor: 1) inzicht in al je projecten / activiteiten / opgaven en zorgt er voor dat je ze goed weg zet in tijd & capaciteit 2) het inrichten van een proces (weegschaal) die er voor zorgt dat de lijst van projecten actueel blijft en de capaciteit van de mensen afgestemd blijft.

Na afronding van deze training heb je inzicht in waarom Dynamisch Organiseren helpt. Je beschikt over het inzicht in wat er nodig is om Dynamisch Organiseren succesvol te laten zijn. We hebben je alle handvatten aangereikt om Dynamisch Organiseren te implementeren en om je projecten volgens de Dynamisch Organiseren methode te organiseren.

Voor wie

De methode is specifiek ontwikkeld voor gemeenten die overvraagd worden door regulier werk en opgaven die tussendoor komen. We zien dat de methode daarnaast ook erg geschikt is voor veiligheidsregio’s, sociale diensten, omgevingsdiensten en waterschappen.

Programma

  • Wat houdt Dynamisch organiseren in?
  • Welke rollen passen daarbij?
  • Introductie van De Weegtafel
  • Wat vraagt Dynamisch organiseren qua competenties?
  • Hoe verhoudt Dynamisch Organiseren zich tot de capaciteitsplanning?
  • Hoe integreren we lopende opgaven?!

Kenmerken

Duur training: 8 uur
Investering: € 895 per deelnemer
Locatie: Locatie of Incompany

“Toen ik in deze functie startte, trof ik een team aan dat voornamelijk in de actiestand zat. We waren altijd aan het rennen en iedere keer zorgden verwachte gebeurtenissen voor verstoring van de planning (die we dus ook maar niet meer bijhielden). Dynamisch organiseren was voor mij het antwoord op al deze vragen. "

Meer informatie?Meteen aanmelden?

Hans Silfhout
Hans schittert bij het omzetten van ideeën en wensen naar daadwerkelijke uitvoering en realisatie. Zijn ervaring in het publieke domein komen samen in dit concept.