De kracht van procesoptimalisatie begrijpen

Hoe zorg jij ervoor dat je de klant centraal stelt in je werk? Hoe zorg je ervoor dat alles wat je doet, waarde toevoegt? En hoe zorg je ervoor dat al je werkzaamheden goed op elkaar aansluiten zonder dat je hoeft te wachten of taken/activiteiten nóg een keer moet doen? Ontdek het door je te verdiepen in de vijf principes (en bijbehorende praktische tips en tricks) van de LEAN-verbetermethodiek.

Na afloop van de training ben je in staat om de vijf LEAN-principes te doorgronden, beschik je over Tips, tricks en tools om deze principes toe te passen in je eigen leven (zowel werk als privé). Ook ben je in staat om zelf (kleine) verbetertrajecten op te pakken  De training wordt gegeven op Yellowbelt niveau.

Life time support van de trainers bij je eigen casus

Voor wie

Deze training is bedoeld voor iedereen die zelf aan de slag wil met het verbeteren van de eigen processen of de processen in de organisatie. Door het volgen van deze training word je in staat gesteld om de LEAN-verbetermethodiek toe te passen in welke context dan ook.

Programma

  • Kennismaking
  • Introductie van de LEAN-geschiedenis en de mogelijke toepassingen:
  • De klant centraal stellen
  • Maximale waarde toevoegen
  • Flow creëren
  • Pull creëren
  • Continu verbeteren
  • Afsluiting

Kenmerken

Duur training: 7 uur

Investering: € 449 per deelnemer

Locatie: Online / Op locatie / Incompany

"De trainers beloofden aan het begin van de training om niet meer dan 7 minuten achter elkaar de theorie te behandelen. En dat deden ze! Wat een afwisselende dag waarbij volop ruimte was voor eigen inbreng. "

Meer informatie?Meteen aanmelden?

Leendert de Gelder

Leendert is LEAN-blackbelt gecertificeerd en heeft diverse (grote) projecten geleid binnen overheid en MKB rondom procesoptimalisatie.

 

 

Maarten van Ginkel 

Maarten is LEAN-greenbelt gecertificeerd en heeft vanuit zijn rol als organisatieadviseur meerdere projecten begeleid waarin de LEAN-methodiek is toegepast.