De kracht van procesoptimalisatie begrijpen

Wil je de kracht van procesoptimalisatie volgens de LEANmethodiek ervaren? De LEANgame die speciaal hiervoor door SQALE is ontwikkeld, geeft je verrassende inzichten en bied je een unieke ervaring samen met je collega’s. In vijf rondes probeer je zo veel mogelijk winst te behalen door de klant zo goed mogelijk te voorzien in zijn behoefte en het proces zo optimaal mogelijk in te richten. Daarbij mag je alles aanpassen, zelfs de spelregels.  

Tijdens deze interactieve en leuke ochtend laten we je spelenderwijs kennismaken  met de vijf LEAN-principes. Ontwikkel je  inzicht in de kracht van procesoptimalisatie. Krijg je inspiratie en handvatten om zelf aan de slag te gaan met het doorvoeren van verbeteringen. Hebben jullie de highscore?!

Voor wie

Deze training is geschikt voor teams of groepen die aan de slag willen met het verbeteren van de producten of dienstverlening. Een kennismaking met de LEAN-methodiek is dan essentieel om inspiratie op te doen en het verander-vlammetje aan te wakkeren.

Programma

  • Kennismaking en introductie
  • Verdieping in het ontstaan van het LEAN-gedachtegoed
  • Spelinstructie
  • Vijf spelrondes. Elke spelronde bestaat uit een cyclus van (1) spelen (2) evalueren (3) nieuwe theorie (4) optimaliseren
  • Afsluiting en uitreiking

Kenmerken

Duur training: 5 uur

Investering: 350 per deelnemer

Locatie: Op locatie of Incompany

"Het was een onvergetelijke middag. Bijzonder hoe je én heel veel lol kunt hebben én heel veel kan leren."  

Meer informatie?Meteen aanmelden?

Leendert de Gelder

Leendert is LEAN-blackbelt gecertificeerd en heeft diverse (grote) projecten geleid binnen overheid en MKB rondom procesoptimalisatie.

 

 

Maarten van Ginkel 

Maarten is LEAN-greenbelt gecertificeerd en heeft vanuit zijn rol als organisatieadviseur meerdere projecten begeleid waarin de LEAN-methodiek is toegepast.