In 2022 heeft de SQALE AQADEMY het levenslicht gezien. Dit jaar bestaan we dus 1 jaar en we hebben alle reden om trots te zijn! Maar tevreden, dat zijn we nog niet. We zijn er namelijk van overtuigd dat de trainingen van SQALE AQADEMY voor iedereen toegevoegde waarde biedt. In deze blog leggen wij jou uit waarom.

Binnen SQALE helpen we organisaties dagelijks om zich verder te ontwikkelen. Hierbij delen we onze ervaring en kennis om de beoogde resultaten te realiseren. En deze kennis en ervaringen willen we niet voor onszelf houden, maar we leren die graag ook aan en van anderen. Zo ontwikkelen we samen verder. Het is met het oog hierop dat we vorig jaar de SQALE AQADEMY opgezet hebben. Omdat wij geloven in de kracht van leren van en met elkaar!

SQALE AQADEMY is geen standaard opleidingsinstituut. De trainingen zijn erop gericht dat je het geleerde direct kan toepassen in de praktijk. Toegepast op jouw organisatie en/of wensen. Niet alleen leren, maar juist ook doen. Weet jij na de training waar jij concreet mee aan de slag kan? Dan is voor ons de training geslaagd!

Hier ligt meteen ook onze grootste uitdaging. Er zijn namelijk heel veel trainingsbureaus en hoe onderscheid je jezelf van de rest?! Onze deelnemers geven het antwoord: ‘goede interactie met de deelnemers’, ‘goede praktische toepasbaarheid’, ‘iedereen moet deze training volgen’, etc. Nu hoor ik jou denken: ‘ja, lekker makkelijk, je hebt alle positieve feedback eruit gehaald’. Klopt, want onze trainingen worden 100% aanbevolen aan anderen. Zijn er dan helemaal geen verbeterpunten? Absoluut! We kunnen ook nog bepaalde zaken beter doen. Zoals: ‘meer tijd voor discussie’, ‘soms staan we te lang bij de inhoud stil’, etc. Heerlijk deze verbeterpunten. Ook wij willen namelijk graag leren om onze trainingen nog beter te laten aansluiten op de wensen en behoeften van onze deelnemers.

Weet jij na de training waar jij concreet mee aan de slag kan? Dan is voor ons de training geslaagd!

Voor ons als trainers is de grootste uitdaging dat de deelnemers met meer energie uit de training komen dan dat zij er inkwamen. Grootste compliment is als men aan het einde van de training constateert: ‘is de tijd nu al voorbij?!’. Daar doen wij het voor.

Afgelopen jaar hebben wij diverse trainingen ontwikkeld en gegeven op het gebied van o.a.  Projectmatig werken, Procesmanagement, Timemanagement en LEAN. Voor deze laatste training maken we o.a. gebruik van een legogame, zodat jij op een speelse manier ervaart wat de basisprincipes zijn van LEAN en hoe je die binnen je organisatie kan herkennen. Een zeer gewaardeerde en energieke training. Daarnaast ontwikkelen we op dit moment een game voor ons programma Dynamisch Organiseren in het publieke domein. Ook wij staan niet stil en ontwikkelen onze AQADEMY dagelijks verder.

Wilt jij ook ervaren wat het is om een training vanuit de SQALE AQADEMY te volgen. Kijk dan op www.sqale.nl/aqademy. Staat de gewenste training er niet bij? Benader ons geheel vrijblijvend en samen bespreken we welke gewenste leerervaring jij voor jouw medewerkers voor ogen hebt. Samen gaan we het aan!

 

 

 

 

 

 

Leendert de Gelder

Leendert werkt inspirerend en enthousiasmerend. Hij weet uiteenlopende processen te harmoniseren en te optimaliseren, hij is dé processpecialist.

Door zijn ruime praktijkervaring weet Leendert als geen ander de vertaling en koppeling van theorie naar praktijk te maken.

Meer informatie

Maarten van Ginkel

Maarten zorgt voor een helder, visueel onderbouwt overzicht. Waar Maarten komt gebeurt iets. Hij vraagt door tot de kern bereikt is.

Meer informatie?