Samen zorgen we ervoor dat jouw project een succes wordt!

Meer informatie?Meteen aanmelden

Projectmatigwerken

Een opdracht uitvoeren in teamverband wordt al snel een project. Wat is precies een project? Wat is het verschil tussen je ‘gewone’ dagelijkse werk (structureel) en een project (incidenteel werk) ? Wat is een (goede) projectopdracht? Wat staat er allemaal in een projectplan? En hoe zorg je ervoor dat alles volgens dat projectplan verloopt?

Programma:

Tijdens deze interactieve middag ga je aan de slag met de basisvaardigheden voor projectmatig werken. Alle belangrijke aspecten van het vakgebied komen in vogelvlucht langs. Je leert projecten herkennen en je krijgt handvatten hoe je de projectopdracht zo duidelijk mogelijk krijgt. Hoe je een projectplan schrijft, is na het volgen van de training een stuk duidelijker. Hoe maak je je project SMART?  Met het geleerde kan je in concrete stappen aan de slag in de praktijk. Tijdens de workshop is volop ruimte voor interactie, discussie en kennisuitwisseling.
De middag wordt afgesloten met een informele borrel. Aan het eind van de cursus ontvang je een praktisch overzicht waarmee jij direct aan de slag kan.

Praktisch:

  • Tijdsinvestering: 5 uur
  • Investering: € 345,- excl. BTW
  • Inclusief het boek “Anders Kijken, Meer Zien”, doe-het-zelf boek voor organisatie inrichting.
  • Locaties: Dordrecht, Barendrecht, Oud Beijerland, Gorinchem, Gouda, Barneveld, Middelharnis, Goes, Doetinchem en Ridderkerk, vanzelfsprekend is de cursus ook volledig op afstand (online) te volgen.
  • De cursus wordt verzorgd in groepen van maximaal 8 deelnemers.

Onze trainers

Hans Silfhout

Hans schittert bij het omzetten van ideeën en wensen naar daadwerkelijke uitvoering en realisatie. Hans werkt enthousiasmerend en slecht alle barrières.

Meer informatie

Arie van Baaren

Arie blinkt uit in het aanbrengen van structuur in een complexe context. Hij stimuleert samenwerking een neemt mensen mee.

Meer informatie