Projectmatig werken; Wat houdt dat in en hoe doe je dat?!

Een opdracht uitvoeren in teamverband wordt al snel een project. Wat is precies een project? Wat is het verschil tussen je ‘gewone’ dagelijkse werk en een project? Wat is een (goede) pro-jectopdracht? Wat staat er allemaal in een projectplan? Deze training geeft een antwoord op deze en andere vragen!

Tijdens deze training leer je de basisvaardigheden van projectmatig werken. Na afloop kan je je projecten herkennen, een duidelijke projectopdracht formuleren. Je krijgt Inzicht in het schrijven van een projectplan. Kortom allemaal concrete stappen om mee aan de slag te gaan.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor iedereen die meer wil weten van projectmatig werken. Wil je herkennen wanneer iets een project is of niet en hoe je dit gedegen aanpakt? Dan is deze training voor jou!

Programma

  • Kennismaking
  • Waarom, wat en ‘signaleren projecten’
  • ‘Huisje’ tekenen
  • Concrete opdracht uitwerken
  • Projectbeheersing

Kenmerken

Duur training: 5 uur
Investering: € 345 per deelnemer
Locatie: Locatie of Incompany

"Ik dacht dat we nauwelijks projecten hadden in onze organisatie?! Dat beeld heb ik wel moeten bijstellen na deze training. Dit gaat ons helpen! "

Meer informatie?Meteen aanmelden?

Hans Silfhout
Hans schittert bij het omzetten van ideeën en wensen naar daadwerkelijke uitvoering en realisatie. Projectmatig werken is Hans zijn tweede natuur.

 

 

Arie van Baaren
Arie blinkt uit in het aanbrengen van structuur in een complexe context. Geen project zonder plan en geen plan zonder project.