Anders Kijken, Meer Zien

Wij schreven ons boek ‘Anders Kijken, Meer Zien’ om jou te helpen bij het inrichten van je organisatie. Net als bij het inrichten van je huis is dat iets waar je goed over na moet denken en wat continu aandacht vraagt. Onze collega’s vertellen je in een 5-delige video serie hoe je hier zelf mee aan de slag kunt gaan.

Wil jij ook ons boek lezen? Vraag een gratis exemplaar aan.

Doe mij een exemplaar!

Ondernemen is lef hebben. Een plan komt spontaan op, een idee groeit, en je gaat ermee aan de slag. Vol enthousiasme zet je jouw eigen organisatie op en begin je te doen wat je leuk vindt. Voor je het weet ben je er niet alleen zélf druk mee, maar maak je ook salaris over naar tientallen medewerkers. In een paar jaar tijd verandert je wereld: van weinig organisatie naar de behoefte om te organiseren. Wat te doen?

Ontwikkeling van de organisatie vraagt om een goede inrichting. En net als bij de inrichting van je huis, is dit iets waar je goed over moet nadenken en wat continue aandacht vraagt. In dit boek krijg je verschillende onderwerpen en inzichten aangeboden. Theorie op overzichtelijke wijze verwoord, en gelardeerd met herkenbare en tastbare voorbeelden. Door anders naar je eigen wereld te kijken, ga je zien wat je eerder nog niet zag!

Laat je inspireren door deze video’s en ga er zelf mee aan de slag.