Anders kijken, meer zien

Ondernemen is lef hebben. Een plan komt spontaan op, een idee groeit, en je gaat ermee aan de slag. Vol enthousiasme zet je jouw eigen organisatie op en begin je te doen wat je leuk vindt. Voor je het weet ben je er niet alleen zélf druk mee, maar maak je ook salaris over naar tientallen medewerkers. In een paar jaar tijd verandert je wereld: van weinig organisatie naar de behoefte om te organiseren. Wat te doen?

Ontwikkeling van de organisatie vraagt om een goede inrichting. En net als bij de inrichting van je huis, is dit iets waar je goed over moet nadenken en wat continue aandacht vraagt. In dit boek krijg je verschillende onderwerpen en inzichten aangeboden. Theorie op overzichtelijke wijze verwoord, en gelardeerd met herkenbare en tastbare voorbeelden. Door anders naar je eigen wereld te kijken, ga je zien wat je eerder nog niet zag!

Vraag jouw exemplaar aan en doe er je voordeel mee…

Samen werken aan een uitdaging. Waarom zou u het alleen doen?

SQALE is een dochteronderneming van Visser & Visser accountants en belastingadviseurs. SQALE richt zich met een bedrijfskundige blik op organisatie inrichtingsvraagstukken

Vraag een gratis exemplaar aan!

    Uw gegevens

    Ik ontvang graag een...

    Wilt u een fysiek exemplaar ontvangen vul dan ook uw adresgegevens in. Wilt u alleen een digitaal exemplaar ontvangen dan kunt u onderstaande velden overslaan.