Eerlijk is eerlijk, ook voor onszelf is het even wennen aan een nieuwe bedrijfsnaam. Toch is de naam SQALE niet zomaar ontstaan. Velen van u herkennen vast een aantal kenmerken van het werk en de werkwijze van de SQALE professionals.

Scale. Veel van onze vraagstukken gaan over ‘schaal’. Samenwerking, herindeling, kleine vraagstukken die groot worden. En een andere insteek: we wegen onze aanpak en adviezen zorgvuldig en helpen zorgen voor evenwichtigheid en balans. Indien nodig in een team van adviseurs, dat elkaar aanvult en samen de benodigde competenties en ervaringen meeneemt.

We hebben oog voor de vaardigheden en ontwikkelingen van de mensen met wie we werken.

Skill. Onze vaardigheden brengen wij mee in projecten; daarmee leveren we toegevoegde waarde. Daarbij hebben we oog voor de vaardigheden en ontwikkelingen van de mensen met wie we werken. Want we geloven in ontwikkeling!
Quality. Kwaliteit staat hoog in het vaandel van SQALE. Wij gaan voor hoogwaardig advieswerk én voor kwaliteit in de organisaties waar we samen mee optrekken.

SQALE typeert dus wie we zijn en wat we doen. Deze uitleg leidt al tot mooie gesprekken met elkaar en zeker met mensen waar we mee samenwerken.