Is onze naam herkent u ‘skill’, dat is geen toeval. Want vaardigheden, gedrevenheid en ervaring brengen wij mee én boren wij graag aan.

Wij bieden vaardigheden..
Wij nemen onze vaardigheden mee in projecten. Een van die vaardigheden is het bieden van overzicht. We abstraheren gedetailleerde informatie en presenteren dit vervolgens overzichtelijk én visueel aantrekkelijk. Dit biedt inzicht en een gedeeld beeld om de dialoog aan te gaan.
Daarbij is verbinden voor ons een een belangrijke vaardigheid. Met u als klant, maar juist ook met het projectresultaat. Het realiseren van een resultaat wat aansluit bij uw omgeving staat centraal in deze verbinding. Bij het begeleiden van de organisatie bieden wij rust en structuur. Van medewerkers tot directeur/bestuurders.

We bundelen elkaars krachten en daardoor kunnen we het samen aan gaan.

..en spreken vaardigheden aan.
Wij geloven dat iedereen eigen talenten heeft. Daar maken wij gebruik van bij het verdelen van taken in een projectgroep. Zodat iedereen doet waar hij of zij goed in is. Ook binnen SQALE werken wij zo. De verschillende interne taken zijn verdeeld op basis van interesses en vaardigheden en niet op basis van het aantal jaar werkervaring. We bundelen elkaars krachten en daardoor kunnen we het samen aan gaan. Met een lach op ons gezicht, want wat is leuker dan werken vanuit je eigen interesses en vaardigheden?

SQALE, we gaan het samen aan!