Projectleider lokale overheid

Vacatureomschrijving

Wij zijn SQALE, een succesvol en sterk groeiend organisatieadviesbureau, waar we met passie de ideeën van onze opdrachtgevers vormgeven. We ondersteunen onze klanten bij het beantwoorden van organisatorische en bedrijfskundige vraagstukken waardoor maximale resultaten gerealiseerd kunnen worden. 

Wij gaan voor daadwerkelijke resultaten en worden vaak teruggevraagd op basis van onze kennis en kunde, én door de goede relatie met de klant. Wat ons misschien wel het meest typeert: we gaan het echt samen aan met de klant, om samen tot het optimale resultaat te komen. SQALE werkt vanuit Dordrecht met opdrachtgevers in vooral Midden- en Zuid-Nederland. 

Op dit moment zoeken we een startend projectleider die aan de slag gaat met projecten binnen de lokale overheid, de wereld van gemeenten en veiligheidsregio’s.  

 

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag binnen een team van professionals met veel ervaring. Wij helpen onze opdrachtgevers op projectbasis met de realisatie van hun ideeën. Projecten zijn inhoudelijk divers van aard: organisatieontwikkeling, procesoptimalisatie, gebiedsontwikkeling etc. Met oog voor de harde én zachte kant van verandertrajecten. We brengen de beste elementen van diverse methodieken bij elkaar, maar altijd met een kritische nuancering en op maat ingezet in de praktijk. We begeleiden inspannende projecten, zetten de lijnen uit en nemen mensen mee om samen de gewenste projectdoelen te behalen. We richten processen in, optimaliseren ze en brengen ze in lijn met de informatievoorziening. Daarbij zoeken we naar mogelijkheden om de juiste mensen op de juiste plek in te zetten met hun kennis, ervaring en talenten. 

Voorbeelden van opdrachten zijn:

  • Opzetten van een vernieuwend concept voor samenwerking tussen partijen uit het zorg- en veiligheidsdomein, aansluitend bij de lokale/regionale context in o.a. vormgeving van processen en komen tot een effectief governancemodel. 
  • Inrichten en ondersteunen programma organisatie voor het realiseren van een grote woningbouwopgave. 
  • Analyseren van de werkzaamheden, rollen en competenties in teams en vanuit hier gericht adviseren over het organiseren van het werk en het optimaal benutten van de aanwezige talenten (dynamischorganiseren.org). 
  • Verbinden van beleid en uitvoering van Wmo, Jeugdwet en Participatie binnen gemeenten, zoals het inrichten van een integrale toegang of het vertalen van de beleidsvisie naar samenwerking in uitvoerende teams.

Je bent betrokken bij het (her)ontwerpen van organisaties en begeleidt projecten op het gebied van inrichting en ontwikkeling. Ook werk je aan verandering in denken en handelen tijdens verandertrajecten en help je onze klanten hun organisatie tot een groter succes te maken. Binnen het team van SQALE bouw je mee aan de ontwikkeling en verdere groei van het team en ga je aan de slag met de professionele en persoonlijke ontwikkeling van jezelf en collega’s en draag je bij aan het realiseren van nieuwe zakelijke kansen.

Vragen? Mail, app of bel met Leendert de Gelder, Senior Adviseur!

    leendert@sqale.nl

06-38891651

Solliciteer direct

Wie ben je?

Je staat aan het begin van je carrière en bent een resultaatgerichte persoon. Je weet als geen ander hoe je jouw communicatieve- en adviesvaardigheden in kunt zetten om projecten vorm te geven en te (bege)leiden, beweging in gang te zetten en als adviseur, sparringpartner en hands-on ‘voorman’ samen op te trekken met de klant. Je kunt abstract denken en een situatie terugbrengen tot de essentie. Klanten helpen om anders naar hun eigen vraagstuk te kijken en samen tot oplossingen komen, is jouw manier van adviseren.  

Je hebt een WO master bedrijfskunde, bestuurskunde, sociale geografie en planologie of aanverwante studie afgerond of gaat die binnenkort afronden. Je zoekt een werkomgeving met veel afwisseling en de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan een veelsoortigheid van projecten.

Waar kun je op rekenen?

Je komt terecht in een dynamisch, enthousiast team met ruimte voor jouw ontwikkeling! Je krijgt de kans om toegevoegde waarde te leveren op strategisch, organisatorisch en commercieel terrein en kunt gevarieerde adviesprojecten combineren met de opbouw van een jong en tegelijk ervaren team.

Wat je van ons kunt verwachten:

 

€ 2.275 – € 3.525 o.b.v. fulltime dienstverband
32 – 40 uur per week (vanaf 24 uur per week indien bereikbaar op vrije dagen)
28 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband
Leaseauto en gemakkelijk parkeren bij ons kantoor
Volledig verzorgde lunch op kantoor
Volop opleidings-, ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden
Laptop en telefoon + flexibele werktijden en mogelijkheden om thuis te werken
Thuiswerkvergoeding
Budget thuiswerkplek
Fietsleaseregeling
Marktconform pensioenregeling (ouderdoms-, partner- en wezenpensioen)

Wat wij van jou verwachten:

 

Inzet en bereidheid om te leren en ontwikkelen
WO diploma

SQALE en Visser & Visser: full service met aandacht

SQALE maakt onderdeel uit van accountancy-, audit- en HR-advieskantoor Visser & Visser. Binnen SQALE werken we regelmatig samen met andere disciplines, waarbij we elkaars diverse kwaliteiten versterken. Tegelijkertijd opereren we ook zelfstandig. Deze samenwerking is voornamelijk gericht op gezamenlijke klanten in het MKB. In de publieke sector handelen we volledig autonoom vanuit SQALE.

In een korte tijd is SQALE gegroeid van een team van nul naar dertien professionals, en we zijn onderweg naar verdere groei. Hoewel groei geen doel op zich is, zien we het als een middel voor de ontwikkeling en carrièrekansen van onze medewerkers. Daarnaast streven we naar het bedienen van meer klanten en het uitvoeren van boeiende projecten. Daarom zijn we op zoek naar versterking voor ons team.

Wat ons team waardevol maakt, is onze kernwaarde van respectvol omgaan met elkaar, onze opdrachtgevers en ethische vraagstukken. Dit is een essentieel aspect dat wij koesteren en wat ons met elkaar verbindt.