Vacature medior Adviseur

SQALE is een groeiend onderdeel van de Visser & Visser organisatie. We móeten niet groeien, maar hebben wel de ambitie om nog meer klanten te bedienen en interessante projecten uit te voeren. Daarom zijn we op zoek naar versterking voor ons team; de juiste aanvulling in de mix van collega’s en opdrachten. Iemand met 5 tot 10 jaar werkervaring, die toe is aan een nieuwe uitdaging en verdere persoonlijke groei. Heb jij expertise op het gebied van organisatie inrichting en ben je toe aan een functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid? Bouw samen met een enthousiast team onze dienstverlening verder uit met interessante projecten!

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag binnen een team van professionals met ervaring in het publieke domein, die samenwerken onder de naam SQALE. Als medior organisatieadviseur stel je de klant centraal en help je onze opdrachtgevers hun ideeën vorm te geven. Van organisatie-ontwikkeling tot procesoptimalisatie, jij bent betrokken bij het ontwerpen van organisaties en begeleidt projecten op het gebied van inrichting en ontwikkeling. Ook werk je aan verandering in denken en handelen tijdens verandertrajecten en help je onze klanten hun organisatie tot een groter succes te maken. In onze eigen organisatie bouw je mee aan de ontwikkeling en verdere groei van het team en ga je aan de slag met het realiseren van nieuwe zakelijke kansen en de professionele en persoonlijke ontwikkeling van collega’s.

Wie ben je?

Je bent analytisch en mensgericht. Je weet als geen ander hoe je je communicatieve en adviesvaardigheden in kunt zetten om projecten vorm te geven én te begeleiden, beweging in gang te zetten en als adviseur en sparring partner samen op te trekken met de klant. Daarnaast vind je het mooi om bestaande relaties te onderhouden en nieuwe klanten te vinden.

Waar kun je op rekenen?

Je komt terecht in een dynamisch en enthousiast team met ruimte voor jouw ontwikkeling! Je krijgt de kans om toegevoegde waarde te leveren op strategisch, organisatorisch en commercieel terrein en kunt gevarieerde adviesprojecten combineren met de opbouw van een nieuw en tegelijk ervaren team.

SQALE maakt onderdeel uit van Visser & Visser. De laatste jaren is Visser & Visser door de medewerkers voor het tweede jaar op rij beloond met het Beste Werkgevers Keurmerk. Wil jij aan de slag bij een werkgever die je waardeert en serieus neemt? Dan zit je bij onze organisatie goed!

ps. door te klikken op onderstaande link word je doorverwezen naar de ‘Werken-bij-website’ van Visser & Visser.

Solliciteer