Samen zorgen wij er voor dat uw verandertraject een succes wordt!

Meer informatie?Meteen aanmelden

Verandermanagement

Je gelooft het haast niet: 2 van de 10 reorganisaties en verandertrajecten slagen wél. De rest dus niet! Dat je moet veranderen als organisatie is een vanzelfsprekendheid. De wereld om je heen verandert continu, wijzigingen van wet- en regelgeving of de groei van de klantvraag vragen om verandering,  om de organisatiedoelstellingen te blijven realiseren zal je wel mee moeten veranderen. Wat de reden ook is iedere verandering brengt een cultuurverandering met zich mee, hoe zorg je ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op blijven wijzen? Hoe hou je het veranderproces beheersbaar? Hoe schep je een realistisch perspectief?

Programma:

Tijdens deze interactieve middag ga je aan de slag met de basisvaardigheden voor succesvol veranderen. Alle belangrijke aspecten van het vakgebied komen in vogelvlucht langs. Je doet nieuwe inzichten op in je eigen rol binnen verandertrajecten en leert hoe je deze rol actiever kunt uitdragen. Kun je verandering managen? Hoe krijg je een verandering structureel doorgevoerd? Hoe realiseer je een veranderstrategie? Hoe verhouden strategie, implementatie, resultaat, mensen en hun gedrag zich met elkaar? Wat het belang van de continue dialoog over veranderingen?
De training gaat uit van een geïntegreerde aanpak, je gaat aan de slag met een actuele (eventueel zelf ingebrachte) casus en worden alle thema’s die van belangzijn voor het realiseren van een succesvolle verandering in een organisatie behandeld. Met het geleerde kan je in concrete stappen aan de slag in de praktijk. Tijdens de workshop is volop ruimte voor interactie, discussie en kennisuitwisseling.
De middag wordt afgesloten met een informele borrel. Aan het eind van de cursus ontvang je een praktisch overzicht waarmee jij hét verschil maakt in het verandertraject.

Praktisch:

  • Tijdsinvestering: 5 uur
  • Investering: € 345,- excl. BTW
  • Inclusief het boek “Anders Kijken, Meer Zien”, doe-het-zelf boek voor organisatie inrichting.
  • Locaties: Dordrecht, Barendrecht, Oud Beijerland, Gorinchem, Gouda, Barneveld, Middelharnis, Goes, Doetinchem en Ridderkerk, vanzelfsprekend is de cursus ook volledig op afstand (online) te volgen.
  • De cursus wordt verzorgd in groepen van maximaal 8 deelnemers.

Onze trainers:

Leendert de Gelder

Leendert werkt inspirerend en enthousiasmerend. Hij weet uiteenlopende processen te harmoniseren en te optimaliseren, hij is dé processpecialist.

Meer informatie

Hans Silfhout

Hans schittert bij het omzetten van ideeën en wensen naar daadwerkelijke uitvoering en realisatie. Hans werkt enthousiasmerend en slecht alle barrières.

Meer informatie