Cursusaanbod

Ons cursusaanbod betreft een gevarieerd aanbod, afgestemd op verschillende behoeften. De cursus wordt gegeven door ervaren adviseurs, gepokt en gemazeld door de praktijk. Tijdens de cursus worden specifieke casussen door deelnemers ingebracht, zó leren we van elkaar!

De cursussen worden verzorgd op verchillende locaties in het land. Liever een ‘inhouse cursus’? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. Raak geïnspireerd en verken ons cursusaanbod…

Heeft u een specifieke opleidingsbehoefte? Samen stellen we een op maat gemaakt programma op!

Samen bespreken?

Projectmanagement voor ambtelijk opdrachtgever

De kwaliteit van projectmatig werken staat of valt niet met de inzet van de projectleider maar met de kwaliteit van het opdrachtgeverschap. Bij de cursus projectmanagement voor opdrachtgeverschap leer je hoe deze rol effectief in te zetten.

Projectmanagement voor projectleiders

Jij bent projectleider maar hoe kun je daar nog effectiever in worden. Hoe zet je een projectorganisatie op? Hoe stuur je een project? Hoe ga je om met je opdrachtgever en met de lijnmanagers? Alles wat je nodig hebt om jouw projecten te laten slagen.

Projectmanagement in het sociaal domein

Wat gebeurt er veel in het sociaal domein. Transformatie, doorontwikkeling, kostenbeheersing; allemaal opgaven (lees projecten). We noemen ze beleidsmedewerker maar wat zijn ze betrokken in veel projecten. Een cursus projectmanagement in het sociaal domein geeft inzicht, overzicht en instrumentarium om veel effectiever te opereren in deze context.

Projectmanagement voor gemeenten

Het heet vaak anders, maar gemeenten zijn steeds meer projectbureaus. De uitvoering komt op afstand te staan. Projectmatig werken is daarmee een van de basiscompetenties van de gemeenteambtenaar. De cursus projectmanagement voor gemeenten biedt de benodigde kennis en vaardigheden.